About

Over mij

Mijn naam is Irene Mazzarella en ik ben een autodidactische kunstenaar gevestigd in het oosten van Nederland.


Kunstenaar? Ja! Naast mijn liefde voor fotografie vind ik het fantastisch om mijn eigen werken te creeren. Twee andere grote passies van mij zijn tekenen in realisme en mijn eigen honden halsbanden en lijnen maken.

Ik wist al op zeer jonge leeftijd dat creativiteit en handarbeid altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven zou blijven. In oktober 2022 realiseerde ik me dat ik van mijn creativiteit mijn werk kan maken en het maakt me zo blij dat ik eindelijk de eerste stap heb gezet.

Ik ben helemaal gek op het fotograferen van honden! Dankzij mijn hond Mare ontdekte ik hoe graag ik dit doe en elke keer als ik de camera meeneem groei ik weer een beetje.

Honden zijn niet het enige dat ik graag fotografeer. En ik ben er vrij zeker van dat ik mijn website niet wil gebruiken om alleen bij dit onderwerp te blijven. Ook al zien mensen je liever bezig met een onderwerp tegelijk, heb ik besloten deze regel te overtreden.. omdat fotografie en creativiteit voor mij zoveel meer is dan je specialiseren in slechts één onderwerp. Voor mij is het mijn camera overal mee naartoe nemen en momenten proberen vast te leggen die nooit meer op exact dezelfde manier gebeuren.

Ik experimenteer graag met verschillende techieken en heb een heel toekomstbeeld als het gaat om fotografie.

Heeft u interesse in het boeken van een shoot of wilt u meer informatie?

U kunt mij gerust mailen naar: [email protected]